یک دسته تخم کدو را در یک حوله سفید خشک کنید
تخمه کدو دو آتیشه را داخل آبکش بریزید، بشویید و تفاله باقی مانده روی دانه ها را بردارید.
اگر مقداری گوشت باقی بماند اشکالی ندارد. اطمینان حاصل کنید که دانه ها را تا حد امکان بین یک حوله خشک کنید. این فرآیند به ترد شدن دانه ها در حین بو دادن کمک می کند.
هر گونه رطوبت اضافی باعث ایجاد بخار در فر می شود و زمان پخت را طولانی می کند.
مرحله 3: دانه ها را مزه دار کنید
دانه های کدو تنبل چاشنی شده روی یک ورقه پخت
دانه ها را با روغن زیتون، نمک، پودر سیر، پاپریکا و فلفل سیاه در یک کاسه بریزید. مطمئن شوید که دانه ها را جدا کرده و به طور یکنواخت روی یک ورقه کوکی کمی چرب شده پخش کنید تا یکنواخت برشته شود.
مرحله 4: دانه ها را تفت دهید
قاشقی که دانههای کدو تنبل بو داده را از روی ورقه پخت بیرون میکشد
دانه های کدو تنبل چاشنی شده در دمای متوسط 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) به مدت 12 تا 15 دقیقه برشته می شوند و هر 5 دقیقه دانه ها را بریزید تا یکنواخت قهوه ای شوند.
وقتی دانه ها رایحه ای آجیلی و رنگ قهوه ای طلایی دادند، آماده هستند!
یک رامکین سفید که دانههای کدو تنبل را در فر برشته کرده است
فواید تفت دادن تخمه کدو تنبل
سهولت: از آنجایی که از قبل برای بریدن و برداشتن دانه ها وقت می گذارید، چرا فر را از قبل گرم نکنید و سریع یک میان وعده درست نکنید!
تطبیق پذیری: من مطمئن هستم که انبار شما از قبل با چاشنی ها پر شده است تا ترکیبات منحصر به فرد و خوشمزه ای ایجاد کنید.
می توانید از هر ترکیب چاشنی مانند مقداری پودر فلفل قرمز برای گرما، پودر کاری یا زیره برای طعمی خاکی تر یا حتی طعم شیرین با دارچین و شربت افرا استفاده کنید.
به راحتی به جای روغن زیتون از روغن گیاهی، کره یا روغن نارگیل استفاده کنید.
تغذیه: خوردن دانه کامل کدو تنبل فیبر و منبع عالی روی از پوسته و مواد مغذی فسفر، پتاسیم، منیزیم و آهن را فراهم می کند.
با توجه به پایگاه داده ملی مواد مغذی USDA، در 1 اونس (28 گرم) دانه کدو تنبل تقریباً 126 کالری، 5.3 گرم پروتئین، 5.5 گرم چربی عمدتاً از منابع غیراشباع، 15 گرم کربوهیدرات و 5 گرم فیبر رژیمی تامین می شود.
اگر از طرفداران تخمه کدو تنبل هستید، دوست دارم ترکیب طعم و استفاده شما را در بخش نظرات زیر بشنوم! این دستور غذا را پین کنید تا بعداً ذخیره شود