چاشنی مورد علاقه هند ترشی است طعم های شیرین، خوش طعم و تند آنها با تمام وعده های غذایی اصلی غذاهای هندی هماهنگ می شود.
هر قسمت از کشور ما مواد و دستور العمل های مخصوص به خود را برای ترشی دارد، با این حال هر خانواده هندی یکی از انواع مختلف آن را دارد.
ترشی مخلوط شیرازی که به عنوان “سلطان ترشیها” نیز شناخته می شود، در صنعت ترشی جات حرف اول را میزند است.
ترشی مخلوط طعم دلپذیری دارد که به شما امکان می دهد در تمام طول سال از طعم انبه های فصلی لذت ببرید.
برای عطر و طعم فوق العاده، این ترشی با تعامل موادی که به دقت انتخاب شده اند مانند انبه خام، ادویه جات و روغن تولید می شود.
اگرچه کشور ما سنت دیرینه ای در تهیه ترشی در خانه دارد، اما سبک زندگی پرتحرک امروزی پیروی از این رسم را غیرممکن می کند.
ترشی مخلوط که طعمی از طعم دست ساز دارند اکنون به طور گسترده در بازار موجود هستند و به شما این امکان را می دهند که به راحتی از این خوراکی ها لذت ببرید.
شیشه ترشی مخلوط می تواند به محافظت از سلول های بدن در برابر آسیب رادیکال های آزاد که منجر به پیری می شود کمک کند.
محتوای آنتی اکسیدانی ترشی مخلوط از بدن در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می کند.
از آنجایی که انبه خام بدون پختن ترشی می شود، در این ترشی آنتی اکسیدان نگهداری می شود.
انبه سرشار از ویتامین های C و K و همچنین فیبر است علاوه بر این، جزء ادویه ترشی دارای مشخصات غذایی خوبی است.
خواص تقویت کننده ایمنی ترشی مخلوط کشف شده است ترشی ها در صورت مصرف متعادل به بدن کمک می کنند تا مواد مغذی لازم را برای حفظ سلامت بدن به دست آورد.
انبه همچنین حاوی عناصر مهمی مانند ویتامین های B، مس، فولات و ویتامین E است که همگی تقویت کننده های قوی سیستم ایمنی هستند.
ترشی مخلوط سرشار از ویتامین C هستند و بهعنوان یک چاشنی عالی برای بهبود سلامت پوست و مو هستند.
ویتامین C به تولید کلاژن بیشتر کمک می کند که به پاکسازی عمیق و حفظ روشنی و لطافت پوست کمک می کند.
ترشی مخلوط حاوی مقدار زیادی فیبر است حرکات منظم روده را تقویت می کند و عملکرد دستگاه گوارش را تقویت می کند.
آنزیم های موجود در این ترشی به تجزیه پروتئین در بدن و محافظت در برابر مشکلات گوارشی کمک می کند.
- منابع: