لوبیا چیتی
لوبیا در بسیاری از کشورها جزء لاینفک رژیم غذایی است. لوبیا چیتی یکی از محبوب ترین انواع لوبیا است که فواید مختلفی برای سلامتی دارد.
فواید تغذیه ای لوبیا چیتی به دلیل سطوح بالای پروتئین، کربوهیدرات، فیبر غذایی، ویتامین ها، مواد معدنی، فیتوکمیکال ها و ریزمغذی ها از طرفی لوبیا چیتی نیز کم چرب است، در این مقاله به فواید لوبیا چیتی و عوارض احتمالی آن می پردازیم، نگاهی بیندازید.
لوبیا چیتی چیست؟
لوبیا چیتی کیلویی یکی از پرمصرف ترین انواع لوبیا است که بومی مکزیک است و از نظر علمی Phaseolus vulgaris نامیده می شود و به رنگ قرمز یا بژ است و دارای رایحه خاکی منحصر به فرد با طعمی آجیلی است.
آنها به صورت کامل یا له شده استفاده می شوند و در غذاهای مکزیکی محبوب هستند. حدود 90 تا 150 روز طول می کشد تا کاملاً خشک شوند. همچنین می توان آنها را مانند لوبیا سبز مصرف کرد.
بیایید نگاهی به حقایق تغذیه لوبیا چیتی در قسمت بعدی بیندازیم.
حقایق تغذیه ای برای لوبیا چیتی
100 گرم لوبیا چیتی خام حاوی مواد مغذی زیر است:
فواید لوبیا چیتی
توجه: مقادیر از وزارت کشاورزی ایالات متحده گرفته شده است. در زیر با فواید سلامتی لوبیا چیتی آشنا خواهیم شد.
فواید لوبیا چیتی برای سلامتی
بروز بیماری های قلبی را کاهش می دهد
سبک زندگی کم تحرک و رژیم غذایی ناسالم از جمله عوامل اصلی مرتبط با خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب هستند.
مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم لوبیا چیتی ممکن است این خطر را کاهش دهد. این لوبیاها کلسترول کل خون و سطوح لیپوپروتئین کم چگالی را کاهش می دهند.
لوبیاها همچنین ممکن است باعث بهبودی شوند. پروفایل لیپیدهای مرتبط با بیماری قلبی عروقی
سیری را ترویج دهید
لوبیا چیتی چربی کمی دارد و معمولاً برای کاهش وزن مورد علاقه است. مطالعات نشان می دهد که محتوای فیبر بالای آن ممکن است باعث سیری شود و به کاهش چاقی کمک کند.
با این حال، اینها فقط نتایج کوتاه مدت بودند. مطالعات دقیق برای درک طولانی مدت ضروری است. فواید لوبیا چیتی